TANDOORI & ROTI CORNER

TANDOORI & ROTI CORNER Roti Makers sinds 1980

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 563 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tandoori & Roti Corner. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 10:00 Te weinig voor wat betaald heb
10 apr 2022 om 23:01 De bezorging was precies op de afgesproken tijd. Het eten was heerlijk
31 mrt 2022 om 19:04 Butter chicken is heerlijk!
28 mrt 2022 om 21:17 1 menu was niet wat ik bestelde. Droge kipfilet ipv kip met bot. Bezorging duurde dubbel zo lang 90min ipv de aangegeven 40 min.
27 mrt 2022 om 21:04 Heerlijk en optijd. Bij Tandoori hoef ik me nooit zorgen maken, echt altijd goed eten en krijg altijd veel. Love it!
14 mrt 2022 om 21:04 Heerlijk eten, alles zelfgemaakt, grote porties. Vriendelijk personeel ook. Aanrader!
12 feb 2022 om 9:31 Het eten smaakte authentiek, het was lekker warm en je krijgt veel voor je geld. Ik ga hier vaker bestellen! De maïzenakoekjes vond ik wel weinig
10 feb 2022 om 20:22 Lekker eten!
5 feb 2022 om 21:21 Perfect! Heerlijk eten. Top bezorging.
29 jan 2022 om 20:15 2x roti lam deluxe besteld, was erg lekker alleen de pompoen puree was vrij weinig.
29 jan 2022 om 20:04 Was het eerste keer en niet de laatste keer smaakte heel goed allemaal
8 jan 2022 om 13:22 Heerlijk eten, en precies op tijd. Enige probleem zijn de bezorgkosten. Indian flavour bezorgt gratis >15 euro. Kheb dit x hier besteld omdat er 10% korting is op alle Indiaas eten. De bezorgkosten zijn net de factor of ik wel of niet hier bestel.